Program Learn&Play – dezvoltă-ți potențialul și învață ușor

 

Structură: 4 Module + 1 Modul GRATUIT

La finalul celor 4 module (10 ore de curs) este inclus un modul suplimentar, gratuit, în care copiii vor folosi practic toate cunoștințele dobândite pe parcursul modulelor precedente.

Toate informațiile din acest program sunt expuse prin inermediul jocurilor.


Beneficiile programului:

  • Copilul va dobândi mai multe metode de analiză și învățare ce îl vor sprijini în vederea eficientizării activității școlare și nu numai
  • Copilul își va dezvolta paliere ale gândirii care nu sunt abordate în sistemul clasic de învățământ, dar care sunt indispensabile astăzi
  • Întreg programul are la bază jocuri, exerciții, activități interactive, ce îl vor ajuta pe copil să integreze mai ușor informațiile
  • Își va dezvolta gândirea creativă, capacitatea de rezolvare a problemelor și de a face conexiuni între anumite elemente, abilitatea de a înțelege și analiza un text
  • Feedback-ul individual, primit în urma fiecărui modul, îi va fi de ajutor părintelui pentru a cunoaște mai bine stilul de învățare al copilului, dar și pentru a afla cum îl poate sprijini pe acesta în viitor

Detaliile programului:

Grupe: Clasele II-IV / Clasele V-VII

Maximum 8 copii/grupă

Durată: 2.5 ore/modul

Când? 

Următoarea grupă începe în data de 15 Februarie 2020.

Modulele se organizează sâmbăta, de la 10:30 – 13:00, sau de la 13:30 – 16:00.

 

Unde au loc cursurile?

Sediul Centrului EDUC:

Calea Floreasca, Nr. 19, Et. 2.

Mijloace de transport care ajung în zonă:

  • Metrou – Stația Ștefan cel Mare, apoi mai ai 5 minute de mers pe jos
  • RATB – 330, 335, 135
  • Tramvai – 1, 10, 34, 46 

 


Structura programului:

Modulul 1Cum învățăm?

La primul modul vom decoperi care este modalitatea prin care fiecare dintre noi asimilează cel mai ușor informațiile, cum reușim să ne amintim mai ușor, care sunt punctele noastre forte și cum putem lucra asupra aspectelor pe care le putem îmbunătăți. Care este stilul de învățare și tipul de inteligență care predomină, cum funcționează creierul și cum îl putem folosi în avantajul nostru.

Modulul 2Metode pentru învățarea și înțelegerea unui text

În sistemul de învățământ actual, copiii au tendința să memoreze informații fără a le da un sens și fără a ști cum se le aplice. Din această ecuație lipsește gândirea critică,  evaluarea, capacitatea de analiză. Acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea cognitivă a copilului. În cadrul acestui modul, prin exerciții, jocuri și activități practice, copiii vor descoperi cum pot învăța mai ușor și cum să înțeleagă un text.

Modulul 3Gândirea creativă și cum o putem folosi

Gândirea creativă este necesară în orice domeniu de activitate, indispensabilă noilor generații, fiind astăzi cheia care deschide uși spre noi oportunități. Aceasta face parte dintr-un GROWTH MINDSET, specific oamenilor de succes. Creativitatea îl ajută pe copil să se diferențieze de ceilalți, să vină cu răspunsuri originale, cu soluții la provocările întâlnite, să rezolve isteț probleme, să se adapteze la noile situații.

Modulul 4Rezolvăm inteligent probleme și găsim soluții creative

În cadrul acestui modul ne axăm în special asupra dezvoltării capacității de rezolvare a problemelor și dezvoltarea gândirii “out of the box”. Acest modul vine în completarea celui precedent și aduce un plus de valoare în structurile cognitive ale copilului. Din nou vom utiliza jocurile și exercițiile pentru a integra toate aceste informații.

Modulul 5Învață-ne ceva!

La finalul călătoriei, după 10 ore de curs, copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat. Vor alege un subiect care îi pasionează și îi vor învăța pe ceilalți despre acesta. Totodată, vor primi diplome pentru a celebra reușita lor.


Testimoniale


Prinde acum una dintre cele trei oferte și investește în viitorul copilului tău:

 Oferta early bird:

Până în 11 Februarie beneficiezi de 21% discount pentru fiecare modul.

Preț integral/modul: 115 lei

Preț cu discount/modul: 90.00 lei


Oferta smart bird:

Dacă achiți întregul program, beneficiezi de 28% discount.

Prețul întregului program: 460.00 lei

Prețul întregului program cu discount: 330.00 lei


Oferta +1 bird:

Dacă ai doi copii și dorești să-i înscrii pe amândoi la acest curs, pentru unul dintre ei primești 45% discount .

Prețul întregului program pentru al doilea copil: 255.00 lei


inscriere-cursuri


Prețul include:

Participarea la curs și toate materialele necesareFeedback individual, transmis pe e-mail, după fiecare modul în parteSuport de curs în format fizic pentru fiecare modulDouă teste și interpretarea acestora


inscriere-cursuri


garantia calitatiiPentru că vreau să fiu sigură că ai să fii mulțumit de acest program și tu și copilul tău, îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de atelier și consideri că nu este ce ți-am promis, îți returnez 100% banii, fără întrebări.

În plus, toate materialele vor rămâne la tine.

Opinia ta este importantă pentru mine!


Despre trainer

Adriana Mitu – facilitator de programe pentru copii și adolescenți, a construit 6 programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor, parcurse în prezent de peste 350 de copii. Sprijină prin poriectele sale copii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.

Predă cursuri de: învățare eficientă, oratorie, dezvoltare emoțională, dezbateri, antreprenoriat. Este autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator și coach acreditat de Ministerul Educației și psihoterapeut în formare în cadrul programului de master, la Institutului European pentru Psihoterapia Copilului și Adolescentului.

Se implică și susține proiecte cu impact social, precum și demersuri pentru introducerea sau îmbunătățirea legislației cu privire la fenomenul de bullying și sănătatea emoțională a copiilor din centrele de plasament.

“Sănătatea emoțională este unul dintre cele mai importante aspecte de care avem nevoie să ne îngrijim. Mulți dintre noi nu au avut parte de o educație care să sprijine dezvoltarea noastră emoțională timpurie, de aceea ajungem să ne confruntăm cu: anxietate, atacuri de panică, stimă de sine scăzută, demotivare. Este esențial ca tinerii să dobândească o serie de instrumente care să le ușureze drumul în viață și care să le luminze calea. Au nevoie să le punem în ghiozdane, pe lângă cărți, bani, gadget-uri, pachețelul cu mâncare și câteva instrumente care să îi sprijine în dobândirea echilibrului emoțional.


inscriere-cursuri