Program Public speaking și comunicare pentru copii isteți

PublicSpeakingcopii1

Acest program a fost parcurs, până în prezent, de 209 copii și adolescenți. 

Structură: 4 Module + 1 Modul GRATUIT

La finalul celor 4 module este inclus un modul suplimentar, gratuit, în care copiii vor susține o prezentare în fața părinților și a celorlalți invitați.


Beneficiile programului:

  • De cele mai multe ori, succesul depinde de cât de bine știi să prezinți, sau cât de bine știi să te prezinți. Prima impresie contează
  • Întreaga viață ne întâlnim cu situații în care trebuie să vorbim în fața celorlalți – la școală, la examene, la un interviu, la locul de muncă. Cum ar fi dacă ne-am pregăti să facem față acestei provocări?
  • Copilul învață să-și gestioneze emoțiile atunci când este în fața unui public, mai ales prin practică. Chiar și cei mai buni speakeri au emoții la începutul unei prezentări
  • Dacă manifestă reticență față de noile activități, își va explora teama de a greși și teama de nou
  • Se va simți competent, iar acest lucru îi va crește încrederea în sine
  • Vom descoperi secretele limbajului trupului și cum acesta ne poate fi un aliat bun în gestionarea emoțiilor
  • Feedback-ul individual, primit în urma fiecărui modul, îi va fi de ajutor părintelui pentru a cunoaște mai bine copilul, dar și pentru a afla cum îl poate sprijini pe acesta în viitor

Detaliile programului:

Vârstă: Grupă 8-12 ani / Grupă 13-16 ani

Maximum 8 copii/grupă

Durată: 2.5 ore/modul

Oraș: București 

Când?

Următoarea grupă începe în data de 15 Februarie 2020.

Modulele se organizează sâmbăta, de la 10:30 – 13:00, sau de la 13:30 – 16:00.

*Dacă unul dintre ateliere nu este parcurs, există posibilitatea recuperării cu o altă grupă.


Structura programului:

Modulul 1Gestionarea emoțiilor și limbajul trupului

Fără doar și poate, cea mai mare provocare atunci când susținem o prezentare în public, este aceea a stăpânirii emoțiilor. Palmele ne transpiră, vocea ne tremură, simțim că suntem în pericol și am face orice să evităm o situație jenantă. Ce-ai spune dacă ai putea să înveți să depășești toate aceste reacții intense? 

Modulul 2Cum structurăm discursul?

Orice discurs are o structură. Cu cât este mai bine definită această structură, cu atât ne este mai ușor să prezentăm ceea ce știm că avem de spus. Structurarea unei prezentări este o abilitate care ne ajută întreaga viață, pentru că o folosim aproape zilnic, atât în relaționările personale și mai ales în cele profesionale.

Modulul 3Cum prezentăm discursul?

Dacă știm ce avem de spus, acum ne mai rămâne să o spunem. Dar cum o spunem? Mesajul este important, însă și mai important este modul în care îl prezentăm. De fapt, aici este cheia unui discurs reușit, în a spune ceva simplu într-un mod ușor de înțeles petru public și care să le trezească interesul. 

Modulul 4Cum gestionăm relația cu publicul?

Când comunicăm cu ceilalți, stabilim relaționări. Iar când transmitem un mesaj în fața a zeci sau poate chiar sute de oameni, am vrea să stabilim o relație bazată pe încredere cu toți acești oameni. Dar cum putem face acest lucru? Simplu, vorbind pentru ei și despre ei. 

Modulul 5Susținerea unei prezentări și înmânarea diplomelor

La finalul călătoriei, copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat, în fața ascultătorilor. După 10 ore de curs, se vor simți pregătiți să susțină o prezentare în fața voastră.


Testimoniale:


Prinde acum una dintre cele trei oferte și investește în viitorul copilului tău:

Oferta early bird:

Până în 11 Februarie beneficiezi de 20% discount pentru fiecare modul.

Preț integral/modul: 98.00 lei

Preț cu discount/modul: 78.00 lei


Oferta smart bird:

Dacă achiți întregul program, beneficiezi de 25% discount.

Prețul întregului program: 390.00 lei

Prețul întregului program cu discount: 290.00 lei


Oferta +1 bird:

Dacă ai doi copii și dorești să-i înscrii pe amândoi la acest curs, pentru unul dintre ei primești 45% discount .

Prețul întregului program pentru al doilea copil: 215.00 lei


inscriere-cursuri


Prețul include:

Participarea la curs și toate materialele necesareFeedback individual, transmis pe e-mail, după fiecare modul în parteSuport de curs în format fizic pentru fiecare modulTest pentru stilul de comunicare și interpretarea acestuia


inscriere-cursuri


garantia calitatiiPentru că vreau să fiu sigură că ai să fii mulțumit de acest program și tu și copilul tău, îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de atelier și consideri că nu este ce ți-am promis, îți returnez 100% banii, fără întrebări.

În plus, toate materialele vor rămâne la tine.

Opinia ta este importantă pentru mine!

 

Unde au loc cursurile?

Sediul Centrului EDUC:

Calea Floreasca, Nr. 19, Et. 2.

Mijloace de transport care ajung în zonă:

  • Metrou – Stația Ștefan cel Mare, apoi mai ai 5 minute de mers pe jos
  • RATB – 330, 335, 135
  • Tramvai – 1, 10, 34, 46 

Despre trainer

Adriana Mitu – facilitator de programe pentru copii și adolescenți, a construit 6 programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor, parcurse în prezent de peste 420 de copii. Sprijină prin poriectele sale copii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.

Predă cursuri de: învățare eficientă, oratorie, dezvoltare emoțională, dezbateri, antreprenoriat. Este autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator și coach acreditat de Ministerul Educației și psihoterapeut în formare în cadrul programului de master, la Institutului European pentru Psihoterapia Copilului și Adolescentului.

Se implică și susține proiecte cu impact social, precum și demersuri pentru introducerea sau îmbunătățirea legislației cu privire la fenomenul de bullying și sănătatea emoțională a copiilor din centrele de plasament.

“Sănătatea emoțională este unul dintre cele mai importante aspecte de care avem nevoie să ne îngrijim. Mulți dintre noi nu au avut parte de o educație care să sprijine dezvoltarea noastră emoțională timpurie, de aceea ajungem să ne confruntăm cu: anxietate, atacuri de panică, stimă de sine scăzută, demotivare. Este esențial ca tinerii să dobândească o serie de instrumente care să le ușureze drumul în viață și care să le luminze calea. Au nevoie să le punem în ghiozdane, pe lângă cărți, bani, gadget-uri, pachețelul cu mâncare și câteva instrumente care să îi sprijine în dobândirea echilibrului emoțional.

public-speaking-copii

IMG_9216

 

 

 

 

 


inscriere-cursuri