Testimonials

Atelierele Centrului EDUC sunt foarte utile pentru dezvoltarea emoțională a copiilor. Procesul de grup oferă un spațiu unic de exprimare și manifestare a copilului, deoarece în cadrul atelierelor se parcurg jocuri interactive, iar copiii învață împreună, își dezvoltă competențele sociale și descoperă că și ceilalți au dificultăți asemănătoare și că acestea pot fi depășite.

Pentru părinți aceste cursuri sunt foarte valoroase pentru că au inclusă o parte de feed-back, în cadrul căreia primesc recomandări punctuale. Uneori copiii se comportă diferit acasă față de cum sunt la școală, sau la grădiniță, de aceea observarea copilului într-un proces de grup ajută la definirea principalelor dificultăți pe care copilul le întâmpină fie că vorbim de temeri și neîncrederea în propriile forțe, ori de manifestări agresive, timiditate, competențe sociale scăzute și așa mai departe.

Programele acestea contribuie la o mai bună dezvoltare a copiilor în toate ariile: cognitivă, emoțională și în special socială.

Oana Nicolau Fondator clinică @ Clinica Oana Nicolau

Cursul de Public Speaking a fost foarte util pentru fetița mea de 8 ani, deoarece la fiecare ședință au fost situații în care a fost stimulată să iasă din zona de confort și să își înfrunte fricile. Pentru ea a fost provocator și am putut urmări evoluția ei de la o ședință la alta. A reușit să susțină și prezentarea de la finalul cursului care le-a dat un pic de emoții copiilor dar și părinților. Mulțumim pentru tot!

Zina Nichita – manager site Gokid Fondator și manager @ Gokid

Pentru a creste copii (viitori adulti) fericiti si cu o viata prospera, preocuparea parintilor pentru a le dezvolta inteligenta cognitiva nu mai este de ajuns. E nevoie, in primul rand, de cultivarea inteligentei emotionale a copiilor, pentru a avea mai multa siguranta si incredere in sine, pentru a-si cunoaste emotiile si a-si gestiona comportamentele, pentru a avea relatii sanatoase cu ceilalti, pentru a invata din greseli. Si pentru toate asta, e nevoie de cei mai buni specialisti.

Noi, la Itsy Bitsy FM, am ales sa lucram de peste 3 ani cu Adriana Mitu si impreuna cu ea am realizat campaniile #gradinitefarabullying si #scolifarabullying, povesti terapeutice si jocuri cu emotii. Modul de a comunica al Adrianei, bland si ferm, empatic si jucaus, bine adaptat atat copiilor, cat si adultilor, aduce in lectiile despre inteligenta emotionala bucurie si satisfactia invatarii in joaca.

Nadia Tataru, cofondator si director ITSY BITSY FM Membru fondator @ Radio Itsy Bitsy

Duis non fermentum dui. Quisque sed imperdiet risus. Sed ut lorem nec sem porta vulputate tincidunt nec ligula. Nam sed quam eget enim sodales posuere.

Radu Eftimie Parinte @ Cursuri copii

Nam volutpat libero pharetra est mollis, vel condimentum metus suscipit. Suspendisse consectetur leo est, non luctus odio volutpat id. Quisque cursus mollis erat at mattis.

Andrea Andreescu Participant curs @ Formator