Educație și Dezvoltare Umană Continuă

Cursuri pentru dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor, adolescenților și adulților

Programe pentru copii 4-7 ani
Dezvoltarea emoțională a copilului în primii 7 ani este un factor-cheie ce influențează echilibrul, comportamentul și abilitatea copilului de a asimila informații noi.

Programe pentru copii 8-11 ani
În această etapă copiii au nevoie de experiențe variate pentru a le fi hrănită nevoia de competență și cea de control. Explorând și dezvoltându-se vor învăța să fie mai autonomi și mai încrezători în sine.

Programe pentru preadolescenți și adolescenți
Adolescența este o perioadă dinamică, cu multe schimbări și provocări. Anii adolescenței sunt plini de resurse, iar dacă sunt folosite conștient, ele pot conduce către o dezvoltare sănătoasă, în care adolescentul să-și fructifice la maximul potențialul.

Cursuri pentru părinți
Este important pentru un părinte să cunoască informațiile-cheie despre dezvoltarea copilului, pentru a putea face față provocărilor și pentru a identifica potențialele cauze ce conduc la apariția unor comportamente nedorite.

Cărți și jocuri
Vrei resurse pentru tine și copilul tău? Descoperă seria de povești terapeutice, audiobook-uri și jocuri destinate dezvoltării emoționale și cognitive.